5 Comentarios
tristevida

4 may 2022, 23:52

"ERC, JxCat, CUP i En Comú Podem han registrat una proposta de resolució el Parlament per crear una comissió d’investigació sobre el cas Pegasus davant la negativa de la Moncloa. D’aquesta manera, els partits han assegurat que la cambra no pot passar per alta aquestes actuacions sense investigar-les, ja que ells consideren que “atempten directament contra drets fonamentals”.

Aquesta iniciativa arriba després de que la Junta de Portaveus del Congrés hagi desestimat crear una comissió d’investigació per trobar l’origen de l’espionatge a diversos líders i partits independentistes, ja conegut com el Catalangate. Segons han explicat els partits aquest dimarts, la comissió té l’objectiu principal de “conèixer els detalls de les intromissions a representants polítics i la societat civil catalana a través del spyware Pegasus i Candiru per part de l’Estat, o bé a través del CNI o altres organismes públics”.

joehill

5 may 2022, 10:43

En una democracia plena no se puede investigar debajo de las alfombras porque si no dejaría de ser una democracia plena.

Esto es lo que deben pensar, pero el caso es que ya no son una democracia plena...

ruroc5

5 may 2022, 12:32

[*1*] Qué pesao eres, colega, vete a comerle el único huevo al cadáver putrefacto del enano, a ver si todavía está.

guileam

6 may 2022, 0:01

Lo mismo se han espiado ellos mismos, sea España o sean actores extranjeros en si misma es una vulnerabilidad enorme como para estar aireándolo a la opinión pública.

yamchawesker

4 may 2022, 23:44

Una democracia plena con Franco muerto, y eso la convierte la mejor democracia del mundo y un cheque en blanco para los votantes que seguirán depositando su papeleta roja o azul

Más noticias